Menu
3 Comments

Bute, Romania nu te merita!

Lucian Bute a facut inca o data cinste Romaniei, dar Romania nu i-a facut cinste campionului mondial, iubitorii sportului adevarat fiind tratati cu indiferenta de toate televiziunile in frunte cu cea publica.

Intr-o tara cu imense cratere financiare si gauri negre, pe unde se scurg milioane de euro, nu s-au gasit 100.000 de euro amarati pentru transmiterea meciului de box din Montreal, unde conationalul nostru isi apara titlul mondial pentru a sasea oara consecutiv.

Rusine televiziunilor de sport “pupinbecaliste” si “borciste” de la noi din tara, care cercesc zilnic audienta ore intregi de la mioriticele personaje din obscurul fotbal romanesc, dar cand a venit vorba de un eveniment cu adevarat Premium s-au facut ca ploua.

Si a plouat cu pumni in figura si trupul lui Jesse Brinkley, americanul de 33 de ani din Nevada, care a sfarsit dupa noua runde sa nu-l mai vada pe Bute decat cu ochiul drept.

Toata admiratia si consideratia pentru postul public de radio Romania Actualitati si pentru crainicul Adrian Fetecau prezent la Montreal, acesta realizand o transmisiune de inalta tinuta jurnalistica.

Buna dimineata dragi romani. A fost o seara excelenta. Va iubesc si va multumesc din suflet ca ati fost din nou alaturi de mine“, a declarat Lucian Bute pentru Radio Romania Actualitati la doar cateva minute dupa terminarea meciului cu Jesse Brinkley.

Cum sa nu-l iubesti si apreciezi pe acest baiat care scrie de ani buni istorie pentru boxul si sportul romanesc la mii de kilometri departare printre straini. Niciodata nu a uitat de unde a plecat si chiar daca nimeni nu s-a deranjat sa cumpere drepturile tv, Bute a ramas cu inima aproape de noi cei cu sufletul in gat si urechea lipita de difuzoare, jurnalisti, suporteri, pasionati pentru care nu conteaza ora la care se difuzeaza meciul si nici cat costa minutul de aur in publicitate.

Respect Lucian Bute, dar cu tristete spun: Romania nu te merita! (nu ne merita pe multi dintre noi)

Tags: , , , , ,

3 thoughts on “Bute, Romania nu te merita!”

  1. Daniel Raciu says:

    Subscriu. Unde mai pui ca in seara asta am avut totusi un meci de box. Suntem si prosti pe deasupra. Avem 100 de canale de sport, specializate in cancan-uri ieftine si stiri neimportante, dar nu am putut transmite unul dintre evenimentele care ne face si pe noi mandri. E o rusine.

  2. Dumy says:

    Pai canalele noastre de sport sunt putin mai rasarite ca otv sau ddtv. Dar oricum ideea lor de functionare e cam aceeasi: “cum comentati…?”

    Eu raman in continuare fan Eurosport (care se intelege de ce este o franciza in peisaj) si ma mai uit la Digisport cand au meciuri din Serie A.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza