Menu
0 Comments

Greu de pensionat

hostage
Creative Commons License photo credit: Hot Rod Homepage

Se discuta in ultima vreme despre diverse proiecte de lege si alternative care sa ne scoata la pensie undeva spre 100 de ani. Polemicile nu au intarziat sa apara, dar eu personal nu mi-am propus niciodata sa ma pensionez si va spun imediat de ce.

Dupa ce in patru serii memorabile a fost atat de Greu de ucis, Bruce Willis apare din nou pe marile ecrane aratandu-ne de aceasta data cat de grea poate fi viata de pensionar (“old man my ass” – super tare replica) :))

Regizat de Robert Schwentke si cu o distributie excelenta, cu Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich (genial rolul), Marie Louise Parker, Karl Urban sau Helen Mirren, RED este o pelicula atractiva, care imbina scenele de actiune marca inregistrata ‘Bruce Willis’ cu faze comice care smulg hohote de ras (vi-l inchipuiti doar pe Bruce indragostit) šŸ˜€

Finalul este super amuzant, oamenii nostri insinuand o ultima actiune de tip comando in…Moldova. :)) Mesajul ultim este urmatorul: Moldova sucks!

Asa ma gandeam si eu šŸ˜€ (fara nicio urma de rautate vis-a-vis de ‘fratii’ nostri de peste Prut – ce stereotip agasant am folosit).

Tags: , , ,

1 thought on “Greu de pensionat”

 1. Valix says:

  Filmul chiar a fost ok, un “action comedy” mai “old style” asa cam ca pentru mine. :)))
  Plus ca atunci cand te duci in gasca de 14-16 prieteni, parca altfel savurezi scenele de pe ecran.
  Mi-a placut, a fost deconectant si o idee buna pentru a incheia amuzant o zi grea la birou.
  John Malkovich face un rol absolut genial, pe Morgan Freeman se vede trecerea anilor dar asta nu-l opreste sa faca un rol excelent.
  Filmul are din plin accese de americanism, alternand faze de actiune cu un pic de faze SF. Aici americanii nu au stiut niciodata sa se opreasca la nu nivel credibil ducand actiunea un pic cam prea departe.
  Per ansamblu filmul este ok si merita vazut.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza