Menu
0 Comments

Mesaj pentru un spammer

No Spam
Creative Commons License photo credit: Thomas Hawk

Aplicatiile care monitorizeaza traficul pe site au depistat un atac spam inceput pe 11 Noiembrie seara si care a durat vreo 20 de ore pana ieri, 12 Noiembrie, in urma acestuia peste 2000 de unici fiind inregistrati in mod cu totul eronat.

Se pare ca cineva care nu are ceva mai bun de facut a zis sa imi intre pe anumite pagini ale site-ului cu cateva zeci de proxy-uri si sa imi dea nota mica la respectivele articole. Tipule, daca nu-ti place cum scriu, unghiul meu de abordare sau stilul, esti liber sa ma critici frumos, cu argumente, poate chiar si sa ma injuri, desi n-am sa-ti dau aprobare la asa ceva, dar tu poti incerca. Sa stii ca sunt cat se poate de ‘open’ si am capacitatea de a ma cobori sau ridica la nivelul fiecarui frustrat sau om de isprava din societate.

Din informatiile mele esti din Bucuresti si fie nu-ti place cum scriu, si atunci te poti abtine, fie ai o grava dereglare hormonala de personalitate, si in cazul asta iti pot recomanda, cu caldura, un psiholog unde sa-ti regasesti linistea.

Am iesit cu aceste randuri pentru a-ti arata ca nu sunt nicidecum blond si ca magariile de genul asta ma lasa absolut rece, chiar daca ma semnez cu “y” sau “i”, asta apropo de banuiala pe care o am vis-a-vis de cel aflat in spatele actiunii cu pricina. In rest, toate gandurile de bine si urarile suplimentare din partea mea si a apropiatilor 😉

1 thought on “Mesaj pentru un spammer”

  1. Salut Dumi,

    Sa inteleg ca acum esti vedeta daca te cauta hackerii. Dar am exgerat un pic caci un hacker este inteligent si nu cazul aici. Tipul asta ti-a facut un bine cu toate click-urile lui. Un hacker ar fi stiut asta. Asta e unu care nu putea sa intre pe serverul de CS si se plictisea iti dai seama. Il mai asteptam. Anyway. We don’t take kindly to fags like him. Si inca ceva pentru “hacker”: NICIUN PROXY NU E 100% SAFE SO WATCH OUT WHEN YOU LIVE THE HOUSE. M-a distrat teribil faza.

    Dumi tine-o tot asa.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza