Menu
0 Comments

Ghita invins in sferturile finalei K1 World Grand Prix

lebanner vs schilt
Creative Commons License photo credit: tdub303

Daniel Ghita, primul roman care a avut sansa de a participa la piramida finala de opt a K1 World Grand Prix din Tokyo, a pierdut la puncte intalnirea cu turcul Gokhan Seki, judecatorii de margine avand nevoie de o repriza suplimentara pentru a decide invingatorul.

Turcul a avut prim planul in ring, fiind luptatorul care a luat initiativa, in timp ce Ghita a adoptat o tactica de asteptare, macinandu-si adversarul cu loviturile sale de acum clasice cu tibia.

Acesta au fost atat de multe si repetate in acelasi loc, incat turcul nu a rezistat mai mult de cateva zeci de secunde in fata olandezului Alistair Overeem, intr-o semifinala incheiata prematur.

Overeem a profitat de meciul castigat aproape prin neprezentare pentru a-si pastra fortele in vederea finalei cu Peter Aerts, care a ajuns in ultimul act ‘franjuri’ dupa teribila inclestare cu imensul Semmy Schilt (foto dreapta).

Una peste alta a fost o gala putin spectaculoasa, cel mai interesant meci fiind cel amintit mai sus. Nici celebrele super fighturi nu au rupt gura targului de aceasta data, singurul plus venind din partea indianului Singh Jaideep, 23 ani, care l-a pus la pamant de o maniera entuziasmanta pe rusul Sergey Haritonov, mai vechea cunostinta a lui Daniel Ghita.

Tags: , , , , , ,

1 thought on “Ghita invins in sferturile finalei K1 World Grand Prix”

 1. Valix says:

  Pacat de Daniel Ghita, este un sportiv bun. Din pacate insa ( si aici imi voi atrage comentariile negative ale fanilor lui ) a pierdut pe mana lui.
  Desi un sportiv bun, asa cum ziceam mai sus, nu este un sportiv complet si lucrul acesta l-a costat. Doar din celebra lovitura cu tibia pe coapsa nu poti emite pretentii. Poate asta merge la Local Kombat dar nu in K1.
  Esti la un nivel la care trebuie sa vii cu ceva in plus.
  La acest nivel trebuie sa fii complet, sa lovesti cu piciorul , cu pumnul, sa faci combinatii de mai multi pumni sau combinatii de pumn -picior…lucru pe care Daniel nu prea il stie.
  Stiu ca intotdeauna este mai usor sa stai pe margine si sa comentezi, dar…de aici de la noi asa se vede….
  Mult succes pe viitor!

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza