Diverse

Mourinho surprinde printr-o noua aroganta

Cu adevarat special acest Jose Mourinho, un personaj adorat de unii si hulit de altii in egala masura.

Mourinho
photo credit: NunoCardoso

De fiecare data portughezul ajuns in elita antrenorilor dupa ce a fost asistentul lui Bobby Robson la Barcelona surprinde prin declaratiile sale, ultimele doua fiind cu adevarat de retinut.

Mai intai Mourinho si-a acordat singur nota maxima pentru munca din 2010, declarand ca pe o scara de la 1 la 10 si-ar da nota 11, pentru ca mai nou sa spuna in presa italiana ca asteapta felicitari din partea lui Rafa Benitez, dupa ce Inter a castigat Campionatul Mondial al Cluburilor.

Pe langa aroganta evidenta pe care i-a facut-o succesorului sau de pe banca Interului si fostului rival din Premier League, Mourinho are dreptate pana la urma. Benitez nu are prea multe merite in obtinerea titlului de la Abu Dhabi (3-0 in finala cu TP Mazembe din Congo), actuala echipa Internazionale Milano fiind construita dupa chipul si asemanarea lui The Special One.

Singurul ‘merit’ al lui Benitez este acela de a fi terminat anul 2010 pe locul sapte in Serie A, la 13 puncte in spatele liderului AC Milan, cu sanse reduse la Scudetto si chiar la un loc de Champions League.

2 comments

  1. ultima aroganta a lui mou e de rasul curcilor. cum drac’ sa iti arogi merite pentru o victorie impotriva unei echipe congoleze? :)) si pe deasupra, sa te dezici de evolutia in campionat a echipei =)). daca era un om destept, tacea. a comis-o de data aceasta …

    1. Adevarul ca tot acest CM al Cluburilor mi se pare un fel de gluma nereusita din partea FIFA. Mie mi-a placut prima editie, in 2000, cand s-au facut doua grupe undeva in Brazilia, finala fiind jucata intre Corinthians si Vasco da Gama (alta ciudatenie!).

      Cat despre Mou, asa e el, iar pe Benitez il cam vaneaza de cand s-au ciocnit prin Premier League.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza