Menu
0 Comments

Compania RCS & RDS relanseaza Digi Film

RCS & RDS, cel mai mare furnizor de servicii de televiziune de pe piata locala, relanseaza canalul Digi Film in format Premium Pay TV. Incepand cu luna martie, in schimbul receptionarii canalului care isi va oferi serviciile in mod gratuit pentru februarie va fi perceputa o taxa lunara de 3 lei.

Pentru aceeasi suma, postul de filme va putea fi receptionat si in format high-definition de catre clientii companiei abonati la serviciile de televiziune digitala prin cablu. In schimb, cei care nu dispun de optiunea high-definition isi vor putea achizitiona un decodor, pentru o diferenta a taxelor lunare de 4 lei.

In plus, acestora li se va oferi acces gratuit catre alte opt canale, toate in format high-definition: Digi Sport, Pro TV, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Utv, Sport.Ro si Acasa TV.

Programul Digi propune catre difuzare filme adresate intregii familii, acoperind categorii de tipul aventura, science-fiction, comedie, actiune, drama, animatie, musical sau thriller.

Astfel, printre filmele care vor putea fi vizionate pe Digi Film incepand cu luna februarie se enumera: My Blueberry Nights, Step Brothers, August Rush, Two Days in Paris, Face Off, Flightplan, Sherlock Holmes si The Chronicles Of Narnia – The Lion, The Witch and The Wardrobe.

Pe langa canalul Digi Film, RCS & RDS detine Digi Film PPV, Digi Sport, Digi Sport Plus, alaturi de programul generalist 10TV, lansat in luna decembrie a anului recent incheiat. Televiziunii prin cablu, respectiv satelit Digi TV i se adauga Digi Net, telefonia fixa Digi Tel si Digi Mobil, RCS & RDS devenind, astfel, singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete de servicii.

Ocupand o pozitie fruntasa atat in categoria furnizorilor de televiziune pe piata locala, cat si in cea a operatorilor din regiune, compania detinuta de omul de afaceri Zoltan Teszari a incheiat anul 2009 cu afaceri in valoare de 400 de milioane de euro, aceasta furnizand in prezent servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia si Italia.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza