Diverse

PSG scoate rusinos Lens din Cupa Frantei

Aventura lui Ladislau Boloni pe banca tehnica a gruparii RC Lens a inceput cum nu se poate mai rau, formatia Sang et or fiind eliminata de Paris Saint Germain din Cupa Frantei cu un rusinos 5-1.

Le Parc des Princes vu de la pelouse
photo credit: psgmag.net

In fata unei asistente reduse pe Parc des Princes si pe o ploaie rece de ianuarie, Lens a inceput curajos meciul, dominand formatia gazda in primele zece minute.

PSG a replicat taios reusind deschiderea scorului in minutul 20, cand Camara a reluat din apropierea portii balonul respins in fata de portarul Kasraoui, dupa lovitura de cap a lui Hoarau.

Gazdele si-au dublat avantajul la cinci minute dupa pauza, cand Giuly a interceptat ideal un balon in jumatatea adversa si i-a pasat decisiv lui Nene in centrul careului, acesta indeplinind o simpla formalitate din zece metri.

Dezastrul pentru Lens s-a accentuat in minutul 52, cand Yahia l-a faultat in careu pe Erding, actiune in urma careia a primit cartonasul rosu, iar PSG a beneficiat de o lovitura de la 11 metri transformata precis de Hoarau.

Acelasi atacant si-a trecut in cont hattrick-ul in minutul 62, cand a reluat spectaculos cu capul centrarea venita de la Nene din corner.

Scorul s-a modificat din nou in favoarea gazdelor in minutul 76, cand rezerva Luyindula l-a invins pe nefericitul Kasraoui.

Fostul rapidist Edel a iesit la rampa in minutul 81 cu o interventie neinspirata asupra lui Maoulida si Eduardo a marcat din penalty golul de onoare al oaspetilor.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza