Menu
0 Comments

Trustul Mediapro lanseaza un nou radio: Music FM

Radio Daze
Creative Commons License photo credit: Ian Hayhurst

La doar cateva luni de la inchiderea retelei InfoPro si extinderea ProFM la nivel national, grupul Mediapro lanseaza un nou post de radio. Music FM va incepe sa emita la 1 februarie pe frecventa 103.8 MHZ si se adreseaza unui publict tinta cu varsta cuprinsa intre 30 si 50 ani.

Sub sloganul ‘Just music’, noul post isi va concentra atentia hiturilor lansate in ultimele trei decenii, intrand astfel ca si playlist pe nisa dominata in prezent de Europa FM.

Music FM pleacă de la muzicalitatea melodiilor, indiferent de anul apariţiei sau genul abordat. Pentru cei care nu consideră că muzica bună s-a făcut numai între anii X şi Y sau în stilul Z avem o veste bună: «Muzica bună se întoarce la radio», pe 103,8 FM la Music FM, din 1 februarie. Va fi un radio dedicat celor care iubesc muzica şi nu ţin să o clasifice pe genuri şi etape, un radio pentru iubitorii de refrene şi melodie fără o încărcătura excesivă de ştiri şi informaţie, a declarat Marius Dobre, director executiv ProFM, ProFM Dance şi Music FM, dupa cum informeaza MEDIAFAX.

Asadar vom avea un radio dedicat slagarelor din anii 80 si pana in prezent, cu stiri nu foarte stufoase si un public tinta activ.

Music FM este primul post privat lansat in ultimii ani, dupa ce InfoPro si One FM au fost inchise, acesta din urma devenind intre timp Rock FM (este vorba de partea radio, pentru ca in online continua sa emita pe acelasi segment al genului electronic).

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza