Menu
0 Comments

B’ESTFEST revine pe piata evenimentelor muzicale intr-un nou format

Ajuns la a patra editie, festivalul B’ESTFEST revine cu o noua abordare. Evenimentul  desfasurat pana nu demult in cadrul complexului Romexpo va avea loc in acest an in zona nordica a capitalei, pe malul unui lac din regiunea Pipera-Tunari intre 1 si 3 iulie.

Kaiser Chiefs 08
Creative Commons License photo credit: kaleid

Cu o suprafata totala de 10 hectare, festivalul va dispune, pe langa traditionalele zone de terase, baruri si restaurante, de un spatiu de campare pus la dispozitia  publicului cu toate facilitatile necesare, organizatorii imprumutand astfel conceptul festivalurilor occidentale de tipul Grass Roots, Rock Werchter sau Roskilde.

Evenimentul va beneficia, de asemenea, de o scena principala care va functiona pana dupa mizeul noptii, careia i se vor alatura arenele secundare, publicului oferindu-i-se astfel ocazia de a participa la ateliere de creatie, jocuri, dar si la targuri cu produse lucrate manual.  

Din 2007 pana acum cei din randul publicului fidel ne-au tot rugat sa mutam B’ESTFEST de pe betoane, pentru ca un festival inseamna mai mult decat o serie de concerte, este o experienta a libertatii neingradite. Asa ca am profitat de pauza din 2010 sa regandim conceptul de B’ESTFEST si am luat decizia ca anul acesta sa-l mutam intr-un spatiu intins, cu iarba verde si sa il aducem mai aproape de sufletul publicului tanar, pentru care un festival inseamna in primul rand oportunitatea de a fugi de cotidian intr-un spatiu creat special pentru el, a afirmat Laura Coroianu, director executiv Emag!c Entertainment pentru blog-ul evenimentului.

Primele numele confirmate pentru editia acestui an sunt cele ale trupelor Pendulum si Skunk Anansie, ambele concertand pentru prima data in tara noastra.

Biletele pentru evenimentul muzical cu un istoric de peste trei ani vor fi puse in vanzare in perioada imediat urmatoare, detaliile suplimentare cu privire la programul festivalului fiind anuntate ulterior.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.