Menu
0 Comments

David Guetta mixeaza in deschiderea sezonului de Formula 1

DJ-ul francez David Guetta se numara printre artistii invitati sa urce pe scena F1 Rocks din Bahrain, cu ocazia debutului de sezon in Marele Circ al Formulei 1.

David Guetta @ Morumbi 04.11.2010
Creative Commons License photo credit: Focka

Al doilea DJ al lumii, potrivit revistei DJ Magazine, va concerta alaturi de Taio Cruz si Sugababes pe 26 martie, evenimentul fiind organizat de Seicul Salman bin Isa Al Khalifa, presedintele Circuitului International din Bahrain.

Guetta a avut in 2010 o ascensiune fulminanta in topurile de profil, albumul One Love aducandu-i consacrarea pe plan mondial, dupa ce ani la randul a ramas cunoscut pentru emisiunea saptamanala Fuck Me I’M Famous.

Artistul francez in varsta de 46 de ani, exponent al genurilor house, progressive si dance, a vandut pana in prezent aproape 1.5 milioane de exemplare din ultimul sau album, cele mai cunoscute piese fiind When Love Takes Over, Sexy Bitch, One Love, Memories sau Who’s That Chick.

In ceea ce priveste trupa britanica Sugababes, cele trei componente, Heidi Range, Amelle Berrabah si Jade Green, nu sunt deloc straine Marelui Circ dupa ce in 2004 au cantat cu ocazia lansarii monopostului Sauber.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza