Menu
0 Comments

Hammond de la „Top Gear” prezinta o emisiune online

Unul dintre prezentatorii emisiunii auto Top Gear”, Richard Hammond, va colabora cu televiziunea online ChannelFlip in realizarea unui serial despre tehnologie.

_DSC0819
Creative Commons License photo credit: jonlarge

Emisiunea concentrata asupra noutatilor din tehnologie abordate intr-o maniera neconventionalara a debutat luni, 14 februarie, pe platformele iTunes, YouTube, dar si pe ChannelFlip, televiziune care inregistreaza in prezent peste doua milioane de utilizatori unici intr-o luna.

Astfel, printre titlurile episoadelor productiei Richard Hammond’s Tech Head” se enumara The outrageous claims made by toaster manufacturers” si What did weirdos do before the Internet?”

Suntem increzatori ca stilul inteligent si amuzant al lui Richard si atractia pe care o exercita asupra publicului masculin vor duce la crearea unui numar mare de fani ai acestui serial, a declarat Justin Gayner, director de creatie in cadrul ChannelFlip.

Richard Hammond activeaza ca prezentator de peste 9 ani in cadrul emisiunii semnate BBC, dar si drept coprezentator al spectacolului anual MPH, realizat impreuna cu Tiff Needell si Jeremy Clarkson in Earls Court si National Exhibition Centre din Birmingham.

Acestora li se adauga colaborarea cu ziarul The Daily Mirror”, pentru care scrie articole saptamanale, toate incadrate in sectiunea auto.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza