MOTOGP

Honda domina autoritar testele din arsita malaysiana

Pentru a doua zi la rand echipa de uzina Honda a dominat varful ierarhiei in testele oficiale MotoGP de la Sepang, Dani Pedrosa, Casey Stoner si Andrea Dovisioso monopolizand primele trei pozitii. Valentino Rossi s-a intors la hotel din cauza unei probleme de sanatate si nu a parcurs nici macar un tur.

Dani Pedrosa
Creative Commons License photo credit: T.Tanabe

Nu mai putin de 60 de grade Celsius au indicat termometrele la nivelul pistei de la Sepang, miercuri la pranz, cand motocicletele clasei regina MotoGP se aflau in actiune pentru a doua zi de teste.

Cu toate acestea pilotii echipei de uzina Honda si-au vazut linistiti de treaba si au stabilit cele mai bune rezultate ale zilei. Pedrosa a semnat timpul de referinta la 2:00.229, fiind mai rapid decat Stoner cu 113 miimi de secunda. Dovizioso a incheiat la trei zecimi in spatele coechipierului sau spaniol.

Timpul scos de Pedrosa pe turul de circuit a fost mai bun cu aproape trei zecimi de secunda decat recordul stabilit pe acest traseu de Rossi in 2009.

Americanul Ben Spies a fost cel mai rapid pilot al echipei de uzina Yamaha, fostul campion mondial de Superbike, depasindu-l cu 107 miimi de secunda pe coechipierul sau si campionul mondial en-titre Jorge Lorenzo.

In absenta lui Valentino Rossi, retras la hotel din cauze medicale dupa ce a inspectat circuitul dimineata, echipa de uzina Ducati a mizat doar pe americanul Nicky Hayden, care a incheiat ziua la aproape doua secunde fata de lider.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza