John Digweed mixeaza pe 12 martie la Bucuresti

Primul eveniment major al anului pe segmentul muzicii electronice este anuntat pentru 12 martie, cand la Bucuresti va mixa englezul John Digweed, unul dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai genului progressive house.

Jasab—0837
Creative Commons License photo credit: jasab

Potrivit site-ului oficial al artistului, concertul va fi organizat sub egida The Mission la Arenele Romane din Bucuresti, iar pretul unui tichet de acces este de 45 RON daca este achizitionat de pe bilete.ro, Studio Martin, statia de metrou Unirii 1 sau City Shop. Pentru seara evenimentului vor fi puse in vanzare bilete la pretul de 70 RON.

In varsta de 44 ani, John Digweed este un cunoscut al scenelor clubbin din Romania, numai in 2010 fondatorul label-ului Bedrock Records mixand de trei ori pe plaiurile mioritice, la Galati, Cluj-Napoca si Bucuresti.

John Digweed poate fi ascultat in fiecare seara de luni, de la ora 19, pe postul de radio online Digitally Imported, in cadrul emisiunii Transitions, un show de doua ore care expune cele mai importante piese din peisajul progressive house, tech sau techno.

Vedeti mai jos flyer-ul oficial al concertului:

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza