Menu
0 Comments

Moby, cap de afis in ziua a doua la Dance Weekend

The Mission a anuntat primul nume pentru editia din acest an a Dance Weekend, festivalul devenit traditional pe plaja Hanul Piratilor de langa Navodari.

Dupa Armin van Buuren, Tiesto si Fat Boy Slim, in acest an vom avea onoarea si placerea sa-l vedem performand LIVE pe nimeni altul decat Moby.

Nume intrat in legenda muzicii electronice, Richard Melville Hall pe numele sau real este un artist de 45 de ani originar din Harlem, New York cu o cariere impresionanta pana acum.

Moby a lansat nu mai putin de 12 albume solo, ultimul dintre ele, Destroyed, fiind anuntat pentru 16 mai 2011.

Potrivit artistului american, acest ultim album va fi unul “foarte melodic, atmosferic si electronic, tocmai bun pentru orasele goale la 2 noaptea”.

Nominalizat de nenumarate ori la cele mai importante premii din industria muzicala, Moby a fost recompensat de-a lungul timpului la MTV Video Music Awards (2001,2002), MTV Europe Music (2000, 2002).

Moby nu va fi pentru prima data in Romania, artistul polivalent vizitand tara noastra in alte doua ocazii, mai intai in 1995, cand a participat in deschiderea concertului Prodigy, si ultima data in 2009 pe scena B’estfest.

Editia din acest an a The Mission Dance Weekend va avea loc pe 5 si 6 august pe plaja Hanul Piratilor de langa Navodari, iar ceilalti artisti participanti vor fi anuntati in perioada care urmeaza.

Vedeti mai jos de ce este capabil Moby intr-o prestatie LIVE la editia din 2008 a Love Parade:

Tags: , , , , , ,

1 thought on “Moby, cap de afis in ziua a doua la Dance Weekend”

  1. vovo says:

    Nice nice. I’m there dude.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza