Menu
0 Comments

Optick, cel mai bun DJ roman in 2010

Bogdan Moldovan, cunoscut pasionatilor muzicii electronice sub pseudonimul de Optick, a obtinut titlul de cel mai bun DJ roman al anului 2010, dupa un sondaj efectuat de site-ul nights.roCreative Commons License
photo credit: psaico

Cu un total de 1020 de voturi, Optick i-a devansat pe Raresh (746), Adrian Eftimie (641), Rhadoo si Rosario Internullo (ambii cu 326).

Optick realizeaza in fiecare saptamana emisiunea NextLevel, difuzata de Radio 21 si VibeFM, iar anual este cea mai asteptata prezenta pe scena Liberty Parade.

La categoria DJ-ul cu cea mai mare ascensiune in 2010 a castigat detasat Mahony, care a avut un numar aproape dublu de voturi comparativ cu NTFO.

Evenimentul anului a fost ales Sunwaves 8, pe urmatoarea pozitie situandu-se Liberty Parade. Prezentat cu mare fast, concertul lui David Guetta de la Romexpo nu a prins decat pozitia a sasea in preferintele celor care au votat, iar The Mission Dance Weekend nu a fost decat pe opt.

Kristal Glam Club a zdrobit concurenta la categoria cluburi, devansand Midi-ul din Cluj-Napoca si Studio Martin, aceeasi ierarhie pastrandu-se si in cazul DJ-ilor rezidenti, cu Mahony din Kristal in fata lui MiHigh din Midi. Locul patru pentru Snatt & Vix, cei doi reprezentanti ai conceptului TrancENDance.

Rezultatele premiilor Nights.ro din acest an releva ca romanii prefera in continuare genurile progressive house, deep tech in detrimentul unor stiluri mai alerte precum trance sau techno.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.