Menu
0 Comments

Tiger Woods, eliminat in primul tur la WGC-Accenture Match Play

Fostul lider mondial Tiger Woods nu mai sperie pe nimeni in circuitul mondial profesionist. Altadata un jucator de temut pentru toti concurentii marilor turnee, Woods a ajuns acum un partener de joc preferat de oricine, pentru ca insuccesul americanului este garantat la fiecare competitie.

Tiger Woods
Creative Commons License photo credit: Keith Allison

Asa s-a intamplat si in prima runda a WGC-Accenture Match Play de la Dove Mountain, Arizona, unde Woods l-a intalnit in meci eliminatoriu pe danezul Thomas Bjorn.

O singura loviutra a amintit de vechiul si marele Woods care a dominat vreme de cinci ani ierarhia mondiala. Dar cum cu un birdie nu se face primavara, cel putin nu in cazul lui Tiger, americanul a sucombat din nou lamentabil, fiind eliminat prematur de la primul Campionat Mondial al anului.

Woods si-a scos sapca si i-a strans mana lui Bjorn dupa ultima cupa jucata, dupa care cei doi au schimbat cateva vorbe ca doi vechi prieteni ce sunt.

“Aceasta conversatie ramane intre mine si Tiger. Pot spune doar ca jocul de golf are nevoie ca el sa se intoarca la forma care l-a consacrat. Vreau ca Tiger sa revina jucatorul de odinioara pentru ca este mult mai placut sa joci impotriva lui cand este in forma”, a spus Bjorn.

Inceputa la finalul anului 2009, odata cu scandalul sexual in care a fost implicat, forma mizerabila a lui Tiger Woods s-a acutizat in 2010, an in care americanul nu a castigat niciun turneu si in care a pierdut primul loc mondial, continuand in 2011, cand a pierdut si locul doi mondial. Woods nu a reusit sa termine mai sus de locul 20 in trei turnee la care a luat startul.

La WGC-Accenture Match Play se intampla doar pentru a doua oara in istorie ca Woods sa fie eliminat in primul tur, dupa ce a castigat turneul de trei ori in cariera. Doar in 2002 americanul a mai fost eliminat in chiar primul meci.

In alta ordine de idei, liderul mondial Lee Westwood l-a invins pe Henrik Stenson, cu 3&2 (n.r. – trei lovituri avans inaintea ultimelor doua cupe), in timp ce campionul PGA Martin Kaymer a avut parte de un meci scurt cu sud-coreeanul Noh Seung-yul, de care a trecut cu 7&6.

Mai departe s-a calificat si Phil Mickelson, cu o victorie obtinuta in fata lui Brendan Jones, scor 6&5.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.