Menu
0 Comments

Video: Tiesto face pe MC-ul la Energy

Cap de afis la editia din acest an a festivalului Energy, Tiesto a oferit publicului prezent in Jaarbeurs din Utrecht o imagine inedita prin interpretarea pentru cateva momente a rolului de MC.

Looked for more...
Creative Commons License photo credit: SQUAREROOT

DJ-ul este de regula artizantul din spatele butoanelor, care lasa sunetele sa se combine armonios si sa vina la ascultatori intr-o imbinare perfecta.

Tiesto a vrut de aceasta data sa-si depaseasca conditia si a facut cu succes pe MC-ul. Sa fie gasit oare Thijs cheia succesului pentru a reveni in topul ierarhiei?

Vedeti mai jos imaginile si gasiti singuri un raspuns.

Si fiindca tot suntem inca in atmosfera a ceea ce a fost prima editie de Energy, nu putem uita prea curand reprezentatia lui ATB de pe scena Connect, acolo unde ar fi trebuit sa se mixeze ritmurile trance in programul serii din Jaarbeurs.

ATB a mixat insa un set propriu cu totul iesit din comun, punand laolalta piese din repertoriul sau propriu, cum ar fi Ecstasy sau 9 PM (Till I Come), dar si productii aflate in afara genului trance, gen Smack My Bitch Up a trupei Prodigy. Aceasta din urma a electrizat publicului si a ridicat cu siguranta la cote maxima Energia din Jaarbeurs.

Germanul, pe numele sau intreg Andre Tanneberger, nu a uitat de ce venise la Energy si a rupt boxele cu piese de acum celebre, precum Dash Berlin with Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run (remixata de Nic Chagall de la Cosmic Gate) sau Max Graham feat. Ana Criado – Nothing Else Matters (Aly & Fila Remix).

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.