Ciclism

Video: Turul Andaluziei sau Ruta del Sol 2011

Desfasurata intre Cordoba si Antequera, pe distanta de 163 de kilometri, ultima etapa a Rutei del Sol i-a revenit din nou la sprint ibericului Oscar Freire, care a trecut de aceasta data primul in fata lui Samuel Sanchez (o aparitie surprinzatoare la sprint) si a francezului Jonathan Hivert. Markel Irizar s-a impus la general in fata lui Jurgen Van Den Broeck si a lui Levi Leipheimer.

Etapa 4: Triplul campion mondial Oscar Freire a iesit la rampa cu prima victorie de etapa in 2011. Aflat in plina pregatire pentru Milano-San Remo, echipierul de la Rabobank s-a impus in fata lui Jimmy Engoulvent si a lui Aitor Galdos (Caja Rural).

Etapa 3: Francisco Ventoso de la Movistar s-a impus la sprint in fata conationalului sau spaniol Juan Jose Lobato de la echipa vedeta a competitiei, Andalucia-Caja Sur.

Etapa 2: A doua victorie consecutiva obtinuta de un francez. De aceasta data s-a impus Jonathan Hivert de la Saur-Sojasun. Lider al cursei a devenit Markel Irizar, cu o secunda in fata lui Jurgen Van den Broeck.

Etapa 1: Jimmy Engoulvent si Markel Irizar au avut acelasi timp in contratimpul individual (6.8 km) de la Benahavis. Francezul de la Saur-Sojasun a imbracat tricoul rosu de lider.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza