Superbike

Checa in pole position la Donington Park. Muresan pe 22 la Supersport

Spaniolul Carlos Checa a continuat la Donington Park seria rezultatelor pozitive din acest sezon, pilotul echipei Althea Ducati obtinand cel mai bun timp in sesiunea de Superpole programata sambata dupa-amiaza.

P3254581
(C) photo credit: lasthippy

Checa a oprit cronometrul la 1:28.099, depasindu-l de putin pe favoritul local Leon Haslam de la BMW. Prima linie a grilei de start a fost completata de un alt britanic, Tom Sykes (Kawasaki Racing Team Superbike), si de cehul Jakub Smrz (Effenbert – Liberty Racing Ducati).

Noriyuki Haga (Pata Racing Team Aprilia)si  Max Biaggi (Aprilia Alitalia) au completat topul sase, in timp ce trioul Aprilia a fost intregit de Leon Camier (Aprilia Alitalia). Jonathan Rea (Castrol Honda) a ocupat ultima pozitie in linia secunda,  fiind al patrulea britanic in primele opt pozitii.

Rezident in apropiere de circuitul din Leicestershire, italianul Marci Melandri (Yamaha) a ratat prezenta in ultima parte a sesiunii de Superpole si va pleca in cursele de duminica din pozitia a noua.

Fostul campion mondial al clasei 250cc va fi urmat de veteranul Troy Corser (BMW), Michel Fabrizio (Alstare Suzuki) si Joan Lascorz (Kawasaki).

Linia a patra este alcatuita din Eugene Laverty (Yamaha), care a cazut in prima parte a sedintei de Superpole, Sylvain Guintoli (Effenbert – Liberty Racing Ducati), Maxime Berger (Supersonic Ducati) and Ruben Xaus (Castrol Honda).

Muresan, al 22-lea pe grila clasei Supersport

Pilotul roman Robert Muresan a pierdut doua pozitii fata de ziua de vineri si va pleca in cursa clasei Supersport de duminica din pozitia a 22-a a grilei de start.

Inregistrat cu timpul de 1:33.906, Muresan a fost mai lent cu 2.6 secunde fata de italianul Lucas Scassa (Yamaha), care va pleca din pole position.

inregistrat cu 1:33.906

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza