Menu
0 Comments

DHL si Andretti Autosport au lansat masina lui Ryan Hunter-Reay

Echipa Andretti Autosport si compania de curierat rapid DHL au dezvelit, miercuri, in fata presei, noua masina cu numarul 28 a pilotului american Ryan Hunter-Reay.

Ryan Hunter-Reay
Creative Commons License photo credit: Micurs

Evenimentul, care a avut la sediul central DHL din Plantation (Florida), s-a desfasurat in prezenta lui Michael Andretti (patronul echipei Andretti Autosport), a pilotului Ryan Hunter-Reay si a mai multor directori ai companiei in galben si rosu.

Cu aceasta ocazie, Hunter-Reay si-a schimbat numarul, urmand sa concureze in noul sezon cu 28 pe masina, dupa ce pana acum a fost posesorul numarului 37.

28 nu este ales intamplator, acest numar fiind ales pentru a atrage atentia asupra celor 28 de milioane de oameni care se confrunta in intrega lume cu nefericitul cancer in toate formele si etapele sale.

Hunter-Reay, pe langa activitatea de pilot in IndyCar, este si unul dintre cei mai aprigi ambasadori ai “Racing for Cancer, o organizatie fondata in anul 2010 care lupta impotriva cancerului la nivel mondial, dupa cemama acestuia s-a stins in 2009 din cauza unui cancer la colon.

In alta ordine de idei, DHL va sponsoriza si masina englezului Mike Conway, cel mai nou membru al echipei Andretti Autosport, care a revenit in acest an pe circuit dupa accidentul cumplit suferit in cursa de 500 de mile de la Indianapolis din 2010.

Noul sezon de IndyCar va debuta pe 27 martie pe circuitul stradal din St.Petersburg (Florida).

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza