Menu
0 Comments

Interfata Yahoo, disponibila in limba romana

Incepand de astazi, utilizatorii locali de servicii Internet vor beneficia de interfata Yahoo in limba romana. Portalul Web le va oferi acestora posibilitatea crearii unui casute de e-mail inregistrate pe domeniul Yahoo.ro, furnizandu-le continut informativ preluat din cadrul agentiilor de presa romanesti.

 

Disponibil la adresa ro.yahoo.com, portalul se rezuma la oferirea serviciilor de e-mail in limba romana, mesageria fiind disponibila in continuare in limba engleza. Un alt element de noutate este segmentarea panoului Yahoo Insider in categoriile ‘Stiri’, ‘Finante’, ‘Sport’ si ‘Lifestyle’, informatiile acestora fiind preluate de pe siteurile cotidienelor si al agentiilor de presa locale.

Anuntul de lansare al portalulului Yahoo in limba romana a fost facut de catre oficialii companiei in luna noiembrie a anului recent incheiat, dupa lansarea paginilor in limba locala in tari precum Danemarca, Rusia, Turcia si Grecia.

La finele anului trecut, serviciile Yahoo erau folosite in tara noastra de 8,2 milioane de persoane, echivalentul a 80% din totalul celor cu acces la Internet. In prezent, portalul se situeaza in fruntea clasamentului celor mai vizitate siteuri din Romania.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.