Menu
0 Comments

Lamborghini a lansat noul Aventador LP700-4

Cu doua zile inaintea deschiderii editiei cu numarul 81 a Salonului Auto de la Geneva, Lamborghini a lansat mult asteptatul model Aventador, cel care va inlocui legendarul Murcielago pe segmentul ‘supercar’.

2011 Lamborghini Aventador LP 700 - 4 concept
Creative Commons License photo credit: createordie

Denumit Aventador LP700-4, noul Lamborghini vine cu un sasiu suta la suta din fibra de carbon, intreaga masina avand o masa totala de 1575 de kilograme.

Pe langa aspectul impunator, care pastreaza in mare liniile de agresivitate marca Lamborghini, Aventador afiseaza pe bord un maxim de 370 km/h, in timp ce suta de kilometri este atinsa in mai putin de 3 secunde!

Sub capota se afla un motor de 6.5 litri, cu 12 cilindrii dispusi in V, care dezvolta aproape 700 de cai putere. Astfel, Aventador rivalizeaza fara nicio exagerare cu un monopost de Formula 1.

Cu noul Aventador LP 700-4, viitorul masinilor de super sport devine parte a prezentului. Modelul beneficiaza de un pachet tehnologic exceptional, iar performantele acestuia sunt impresionante.

Lamborghini Aventador reprezinta un salt de doua generatii in termeni de design si tehnologie, iar munca echipei noastre are ca rezultat un proiect nou care continua linia companiei in materie de performanta, standarde in cel mai pur stil italian.

Per total, Aventador nu are rival in arena masinilor de supersport, a declarat Stephan Winkelmann, President si CEO al Automobili Lamborghini.

Lamborghini Aventador va fi disponibil pentru achizitionare in Marea Britanie, incepand cu luna septembrie, la pretul de 245.000 de lire sterline.

Aparitia noului Aventador in peisajul masinilor de super sport vine dupa ce suedezii de la Koenigsegg au anuntat lansarea la Geneva a modelului Agera R, o masina cu un motor de 5 litri bi-turbo, care dezvolta nu mai putin de 1.100 de cai putere!!!

Vedeti la lucru pe sosea impresionantul Lamborghini Aventador:


Lamborghini Aventador

Tags: , , , , ,

1 thought on “Lamborghini a lansat noul Aventador LP700-4”

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza