Menu
0 Comments

Thrillerul ‘Limitless’ se impune in box-office-ul nord-american

Cele mai recent intrate filme in box-office-ul american al acestei saptamani, ‘Limitless’, ‘The Lincoln Lawyer’ si ‘Paul’ s-au aflat in stransa competitie cu peliculele pozitionate anterior pe primele locuri ale topului.

Cu o distributie care ii aduce impreuna pe Robert de Niro si Bradley Cooper, lungmetrajul ‘Limitless’ a reusit sa stranga incasari in valoare de 19 milioane de dolari in primul weekend de difuzare. Insumand un buget  de doar 27 de milioane de dolari, productia regizata de Neil Burger a fost la un pas de a isi egala investitia inca din prima saptamana de top.

Pelicula concentrata asupra povestii unui scriitor care reuseste sa isi sporeasca capacitatea cerebrala cu ajutorul unui drog experimental este urmata la o distanta de 3,7 milioane de dolari incasati de primul lungmetraj de animatie al lui Gore Verbinski, ‘Rango’, acesta relatand despre aventurile unui cameleon interpretat de Johnny Depp.

Pe pozitia a treia a clasamentului nord-american se situeaza thrillerul science-fiction ‘Battle: Los Angeles’ (Jonathan Liebesman), cu un total de 14,6 milioane de dolari. Ocupand pana in urma cu o saptamana pozitia de lider, productia prezinta lupta dintre puscasii marini americani si o rasa extraterestra care isi propune sa invadeze Terra.

Aceasta este urmata la mica distanta de filmul care il distribuie pe Matthew McConaughey in rolul avocatului care isi solutioneaza cazurile din automobilul sau Lincoln si intitulat sugestiv ‘The Lincoln Lawyer’ (Brad Furman), insumand 13,4 milioane de dolari.

Locul al cincelea ii revine comediei science-fiction care il are in centrul actiunii pe extraterestrul Paul care da numele peliculei. Regizata de Greg Mottola, aceasta este despartita de doar trei milioane de dolari in materie de incasari de drama lui Brad Furman.

In coborare cu trei locuri comparativ cu saptamana trecuta se afla ‘Red Riding Hood’ (Catherine Hardwicke), cu 7,2 milioane de dolari incasati, aceasta fiind urmata de thrillerul lui George Nolfi, ‘The Adjustment Bureau’. Distribuindu-l in rolurile principale pe Matt Damon si Emily Blunt, productia construita dupa o povestire semnata Philip K. Dick a incasat 5,9 milioane de dolari.

A opta pozitie este ocupata de cel mai recent film produs de Disney, ‘Mars Needs Moms’ (Simon Wells), care a totalizat cu sase milioane de dolari mai putin fata de ocupantul pozitiei precedente. La o distanta ceva mai mare se afla science-fictionul cu accente romatice aparut sub semnatura lui Daniel Barnz, ‘Beasty’ (3,2 milioane de dolari).

Topul peliculelor cu cele mai mari incasari este incheiat de productia fratilor Farrelly, ‘Hall Pass’ (2,6 milioane de dolari).

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.