Menu
0 Comments

Tiesto, Armin van Buuren si David Guetta, capete de afis la Ultra Music Festival

Ultra Music Festival, unul dintre cele mai renumite evenimente muzicale din Statele Unite, revine anul acesta in Parcul Bicentennial din Miami. Festivalul ajuns la a 13-a editie va aduce in fata iubitorilor de muzica electronica nume ca Armin van Buuren, David Guetta, The Chemical Brothers, Tiesto, Deadmau5, Carl Cox sau Trentemoller.

Miami at Night
Creative Commons License photo credit: adamjackson1984

Dominand topul evenimentelor electronice de pe continentul nord-american, editia din acest an a Ultra Music Festival nu este lipsita de elemente de noutate. Astfel, aceasta va marca separarea festivalului de Miami Winter Conference si se va intinde pe trei zile.

Programat pentru intervalul temporal 25-27 martie, evenimentul cu un istoric de 13 ani va consemna debutul showurilor live semnate Erick Morillo si Sasha (Vortek).

In randul premierelor se inscrie si includerea unei scene rezervate showului de radio online realizat de olandezul Armin Van Buuren, ‘A State Of Trance 500’, desfasurat in ziua a doua de Ultra Music Festival.

Printre aparitiile care vor deschide festivalul in seara zilei de vineri, 25 martie, se enumera Duran Duran, aflati in premiera la Ultra Music Festival, alaturi de Royksopp, Tiesto, Trentemoller si Carl Cox, care va conduce cortul care ii poarta numele pentru a saptea oara.

Cea de-a doua zi de festival va fi rezervata mixurilor lui Armin van Buuren, desemnat cel mai bun DJ la nivel mondial pentru al patrulea an consecutiv, caruia i se vor alatura Deadmau5, Empire of The Sun, Sasha sau Moby. In ultima zi de Ultra Music Festival, pe scena din Miami vor urca artisti ca David Gueta, Marcus Shossow, Afrojack, Hernan Cattaneo si trupa britanica Chemical Brothers.

Pretul unui bilet pentru intregul program al festivalului variaza de la 219,95 de dolari pana la 499,95 de dolari pentru pachetul VIP.

In anul recent incheiat, la Ultra Music Festival au participat 350 de performeri de top ai industriei muzicale electronice pe plan international. Acestora li s-au alaturat nu mai putin de 100.000 de fani ai muzicii electronice, acestia participand la seminarii, workshopuri, expozitii si petreceri.

Organizat initial sub denumirea EDM (Electronic Dance Music), Ultra Music Festival este cotat in prezent drept cel mai important eveniment de muzica electronica desfasurat in aer liber.

In urma cu trei ani, a castigat titlul ‘Best International Dance Music Festival’ la Ibiza DJ Awards. Acestuia i se adauga in materie de distinctii obtinerea premiului ‘Best Music Events’ intre 2005 si 2010, alaturi de ‘Best Festival’ la Village Voice Media New Times.

Vedeti mai jos cum arata programul complet al Ultra Music Festival din acest an:

Tags: , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza