Menu
0 Comments

Angajatori de top pentru someri de lux

Unul dintre cele mai cunoscute targuri de cariera la nivel national, Angajatori de Top, va aduce in fata publicului 2.250 de oferte de locuri de munca, alaturi de seminarii de cariera, studii de caz, workshopuri si prezentari ale celor 90 de companii participante. Evenimentul va fi gazduit intre 8 si 9 aprilie de Sala Palatului din Bucuresti.

Brussels Job Day 2009
Creative Commons License photo credit: EURES, the European Employment Service

Adresandu-se atat candidatilor cu experienta, cat si tinerilor absolventi sau studenti, ofertele companiilor acopera mai multe domenii de activitate, printre posturile scoase la concurs enumerandu-se cele de analist de afaceri, agent de servicii clienti, reprezentant al serviciilor cu clientii sau inginer software.

Evenimentul va pune, totodata, la dispozitia participantilor sai peste 30 de programe de practica, oferite de companii precum Kraft Foods Romania, Banca Comerciala Romana, Coca-Cola HBC, Gameloft, Intact Media Group, Grup Renault Romania, Microsoft sau Rompetrol.

Organizat de Catalyst Solutions, targul ajuns la a zecea editie se ocupa cu identificarea si recrutarea tinerilor, deruland proiecte precum ‘Top Talents Romania’, publicatia anuala ‘Ghidul Angajatorilor’, platforma online www.hipo.ro si studiul ‘Cei mai doriti angajatori’.

Targul Angajatori de Top vine in contextul unei rate de somaj de 7,3%, inregistrate pentru ultimul trimestru al anului trecut. Tot atunci, rata de ocupare a populatiei cu varste cuprinse intre 15 si 64 de ani a atins pragul de 57,9%, la o distanta de 4,4 procente situandu-se cei intre 20 si 64 de ani.

Potrivit Institutului National de Statistica, din totalul de 9,7 milioane de persoane care compun populatia activa a Romaniei, peste 9 milioane de locuri erau ocupate, restul de 714.000 reprezentand somerii.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.