Menu
0 Comments

Decathlon deschide portile celui de-al treilea magazin din capitala

Cu o investitie de 2.3 milioane de euro, retailerul francez de articole sportive Decathlon inaugureaza joi, 14 aprilie, un punct de vanzare in Bucuresti, situat in cadrul centrului comercial Theodor Pallady.

Echitatie
Creative Commons License photo credit: oaspetele_de_piatra

Insumand o suprafata de 3.000 de metri patrati, noul magazin va pune la dispozitia publicului echipamente sportive pentru nu mai putin de 60 de sporturi printre care: drumetie, escalada, ciclism, golf, echitatie, natatie, fitness, vanatoare si pescuit.

Grupul francez vine in noua locatie cu preturi variind de la 8.5 lei pentru o momeala de pescuit la 15.9 lei pentru o minge de fotbal, continuand cu 159.9 lei pentru o pereche de role ori 49.9 lei pentru o crosa de golf pentru copii.

Managerul pentru Romania al magazinului Decathlon, Fabrice Beschu, a dezvaluit planurile unitatii din tara noastra, care intentioneaza sa deschisa alte puncte de vanzare atat in spatiile inchiriate, cat si in cele construite de companie, cele incluse in cea de-a doua categorie avand avantajul profitabilitatii pe termen lung.

In prezent, compania detine in Bucuresti magazine situate in Grand Arena Mall si in Militari Shopping Center, acestora adaugandu-li-se cele din Iasi, Cluj si Brasov.

La nivel mondial, Decathlon reuneste peste 50.000 de colaboratori, comercializand peste 35.000 de produse. Grupul infiintat in 1976 reuneste in centrele sale de cercetare 600 de ingineri, cuprinzand o retea formata din peste 550 de magazine in 17 state.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.