Tenis

Hanescu si Halep, debut cu dreptul la Barcelona, respectiv Fes

Debut cu dreptul pentru Victor Hanescu la turneul ATP 500 de la Barcelona, unde singurul roman aflat in prima suta mondiala a trecut in doua seturi de kazahul Andrey Golubev, scor 6-3, 6-2.

Victor Hanescu
(cc) photo credit: cronicar

Aflat pe locul 66 in clasamentul ATP, Hanescu a controlat meciul de la inceput si pana la sfarsit in fata unui adversar mai bine cotat cu 22 de locuri in ierarhia mondiala.

Golubev a cedat dupa o ora si 25 de minute, iar Hanescu si-a asigurat astfel 20 de puncte ATP si un cec in valoare de 10.110 euro.

Urmatorul adversar al jucatorului roman se va decide in urma disputei dintre uruguayanul Pablo Cuevas, un specialist al jocului pe zgura, si masivul sud-african Kevin Anderson, al 14-lea pe lista capilor de serie.

Halep, calificata in optimi la Fes

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, luni, intre primele 16 jucatoare ale turneului WTA de la Fes (Maroc), dotat cu premii totale in valoare de 220.000 dolari.

Finalista la editia precedenta, Halep s-a impus lejer in primul tur in fata bielorusei Anastasia Yakimova, scor 6-2, 6-0.

Adversara Simonei Halep din turul secund va fi o jucatoare din Rusia, care se va decide in urma disputei dintre Alla Kudriavtseva (77 WTA) si Nina Bratsikova (149 WTA).

Halep si-a asigurat prin victoria de luni 30 de puncte in clasamentul mondial si 2.950 de dolari.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza