Judd Trump, pentru prima data in sferturile Campionatului Mondial

Snooker

Englezul Judd Trump continua la Crucible forma buna inceputa la Openul Chinei din luna martie, cand a castigat primul sau titlu din cariera.

JUDD TRUMP
(C) Photo Credit: icecold055

In varsta de 21 ani, Trump s-a calificat, sambata, pentru prima data in cariera in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, dupa ce l-a invins pe Martin Gould pe 13-6.

Sesiunea finala a inceput de la scorul de 11-5 in favoarea tanarului jucator din Bristol, care a incheiat rapid conturile cu Gould.

Primul frame i-a revenit lui Gould, dar Trump a refacut diferenta cu un break de 69 puncte, pentru ca la finalul jocului al 19-lea sa puna capat intalnirii dupa un al break de 53 puncte.

Trump nu se multumeste cu prezenta intre primii opt si tinteste titlul mondial. Ar fi cel mai tanar campion mondial din acest secol.

“Sunt super increzator si cred ca pot castigat orice meci pe care il incep. In aceasta perioada am atins punctul maxim al carierei mele de pana acum si la un moment dat trebuie sa revin la realitate”, a spus Trump.

Intr-o alta optime de finala, care a debutat sambata dupa-amiaza la Sheffield, Ronnie O’Sullivan il conduce pe Shaun Murphy dupa prima repriza, cu 3-1.

No Comments

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza