Menu
0 Comments

Michael Herck, cel mai rapid in testele GP2 de la Barcelona

Pilotul roman Michael Herck a incheiat in fruntea ierarhiei testele seriei GP2 de la Barcelona, cu 1:29.608 la capatul a 63 de tururi.

2010 Belgian Grand Prix GP2 Michael Herck

(cc) photo credit: mattzel

Echipierul Scuderiei Coloni l-a devansat pe britanicul Sam Bird de la iSport cu doar 25 de miimi, in timp ce francezul Romain Grosjean (DAMS), campionul en-titre al seriei asiatice, a fost doar al treilea, la 31 de miimi in spatele lui Herck.

Ziua finala a testele GP2 de pe Montmelo a debutat cu Davide Valsecchi monopolizand prima pozitie a timpilor, dar pilotul de rezerva al Scuderiei Ferrari in Formula 1 s-a vazut depasit pana la pauza de pranz de Herck, Bird si Grosjean.

In partea secunda a zilei majoritatea pilotilor s-au concentrat asupra setarilor de cursa, sezonul seriei GP2 debutand peste numai doua saptamani la Istanbul.

Dupa Valsecchi, care s-a clasat in afara primelor trei locuri, a incheiat Luca Filippi (Super Nova Racing), in timp ce Davide Rigon, noul coechipier al lui Herck, sa incheie al saselea.

Sezonul 2011 al seriei GP2, competitie considerata anticamera Formulei 1, debuteaza intre 6 si 8 mai pe circuitul de la Istanbul (Turcia).

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza