Menu
0 Comments

Mihai Marinescu, locurile patru si cinci la Silverstone in Formula 2

Pilotul roman Mihai Marinescu s-a clasat, sambata, pe locul patru la finalul cursei de la Silverstone, care a deschis sezonul 2011 al Formulei 2. ‘Beu’ si-a egalat astfel cel mai bun rezultat in Formula 2.

20100718 Brands Hatch F209 2

(C) Photo Credit: Paul McAuliffe

Intrecerea a fost castigata de italianul Mirko Bortolotti, care a condus toate cele 21 de tururi programate dupa ce a pornit din pole position.

Podiumul a fost completat de Will Bratt si Miki Monras, in timp ce Marinescu a incheiat pe patru, la 19.3 secunde in urma primului clasat.

Pilotul brasovean in varsta de 22 ani a realizat o cursa foarte buna, reusind sa se mentina in fata lui Ramon Pineiro, care in cele din urma s-a multumit cu pozitia a cincea.

Marinescu a pornit din a cincea pozitie a grilei de start, dar in cursa a reusit sa recupereze un loc in dauna lui Alex Brundel.
Doar 20 din cei 24 de piloti aliniati la start au vazut steagul in patratele la finalul cursei.

Duminica a fost programata a doua cursa pe acelasi circuit de la Silverstone, unde Marinescu a pornit din pozitia a noua a grilei de start.

Pilotul nostru a incheiat in cele din urma pe pozitia a cincea si astfel a acumulat 22 de puncte, pozitionandu-se in urma italianului Mirko Birtolotti (43 puncte) si a spaniolului Miki Monras (40 puncte).

Urmatoarea runda a Formulei 2 este programata la Magny-Cours (Franta) intre 13-15 mai.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza