Noren la conducerea Openului Malaysiei dupa prima runda

Suedezul Alexander Noren s-a instalat la conducerea Openului Malaysiei dupa prima runda programata, joi, cu un avans de doua lovituri in fata tanarului italian Matteo Manassero.

Golf Course at Pacific Sutera
Creative Commons License photo credit: ToGa Wanderings

La doar patru zile dupa magnifica editie a Masterului International de la Augusta, circuitul European Tour a revenit la calendarul de regularitate cu Openul Malaysiei gazduit de Kuala Lumpur Golf & Country Club.

Cel mai bun rezultat dupa primele 18 cupe i-a apartinut suedezului Alexander Noren, care a incheiat la 64 (8 sub par), cu doua lovituri in fata italianului Matteo Manassero (17 ani).

In varsta de 28 ani, Noren si-a trecut in cont nu mai putin de noua birdies si doar un singur bogey.

Cu doar cinci zile inaintea aniversarii celor 18 ani, Manassero a avut o evolutie solida, cu patru birdies la rand incepand cu a 15-a cupa.

Italianul a declarat la iesirea de pe traseu ca o victorie duminica ar fi cel mai frumos cadou pentru cei 18 ani pe care ii va implini la inceputul saptamanii viitoare.

Indianul Jeev Milkha Singh, australianul Darren Beck si scotianul Stephen Gallacher impart pozitia a treia la 5 sub par, in timp ce nord-irlandezul Rory McIlroy a incheiat runda la 3 sub par.

Un rezultat excelent tinand cont de evolutia dezastruoasa de la ultimele noua cupe ale rundei finale de la Masters, unde McIlroy a incheiat in genunchi la 8 peste par.

Noul posesor al jachetei verzi de la Augusta, sud-africanul Charl Schwartzel, si-a trecut in drept un 73 (1 peste par), dupa trei bogeys si doua birdies.

Liderul mondial Martin Kaymer, unul dintre jucatorii de top care a dezamagit la Masters, da semne de revenire dupa un 70 (2 sub par).

Prima runda a Openului Malaysiei a fost intrerupta de o furtuna tropicala, astfel ca jucatorii care nu si-au completat traseul vor incepe vineri cu noaptea in cap, la ora locala 8:30.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza