Menu
0 Comments

Promotie de la Tarom: 3.600 de bilete de avion pentru 89 de euro fara taxe de aeroport

Oficialii companiei Tarom anunta punerea in vanzarea a 3.600 de bilete de avion dus-intors catre zece destinatii externe la tariful promotional de 89 de euro, excluzand taxele de aeroport. Promotia se va desfasura incepand de astazi, 27 aprilie, si pana pe 4 iunie.

Swiss Air Lines A330-200

(cc) photo credit: 87857621@N00


Printre primele rute confirmate catre rezervare pentru bilete dus-intors se enumera Bucuresti-Istanbul, Bucuresti-Frankfurt, Bucuresti-Munchen si Sibiu-Munchen. Disponibile publicului larg pana pe 7 mai, biletele vor fi valabile pentru calatoriile din intervalul temporal 2-31 mai.

Cu tot cu taxele de aeroport, insa, pretul biletelor ajunge la 171 de euro pentru ruta Bucuresti-Istanbul, costuri mai mari fiind asociate curselor Bucuresti-Munchen (192 de euro), Sibiu-Munchen (193 de euro) si Bucuresti-Frankfurt (198 de euro).

Compania aeriana Tarom opereaza 13 zboruri directe saptamanale intre Bucuresti si Frankfurt, noua zboruri de acelasi tip pe ruta Bucuresti-Munchen si transporturi directe zilnice intre Sibiu si Munchen.

Pentru anul in curs, compania cu o traditie de peste 90 de ani pe piata transporturilor aeriene se asteapta la peste 2,4 milioane de pasageri.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.