Menu
0 Comments

Romania, a 10-a sansa la castigarea concursului Eurovision

Piesa Change a trupei Hotel FM, care va reprezenta Romania la editia din acest an a concursului Eurovision, este cotata de bookmakeri cu a 10-a sansa la castigarea mult ravnitului trofeu.

Royma Duran En Gala  Eurovision 2011

(cc) photo credit: djpape

Tara noastra va participa intr-una dintre semifinalele de la Dusseldorf, dupa ce in urma cu un an Paula Selling si Ovi au obtinut locul al treilea cu piesa Playing With Fire.

Potrivit schimbarii regulamentului operat incepand cu editia 2008, toate natiunile participante in competitie vor intra in cele doua semifinale indiferent de rezultatul concursului din anul anterior, cu exceptia tarii gazda si a celor cinci mari natiuni: Franta, Germania, Spania, Italia si Marea Britanie.

Astfel, conform agentiei Stanlyebet, cine pariaza pe Romania la Eurovision 2011 poate obtine de 51 de ori suma investita. Vedeti cotele tuturor tarilor participante in competitia cantecului european.

“Beneficiind de cea mai bogată și variată ofertă de pariere, Stanleybet vă pune acum la dispoziție acest tip de pariu dedicat iubitorilor de muzică și nu numai, pariuri pe câștigătorul Eurovisionului. Know how-ul britanic din domeniul pariurilor și-a pus întotdeauna ampreta asupra serviciilor oferite de Stanleybet în România reușind astfel ca de-a lungul timpului să aducă un plus de prospețime în paleta serviciilor parioristice oferite”, a declarat Cătălin Moise Director de Marketing al Stanleybet.

Filiala din România a grupului britanic Stanleybet International este liderul pieţei locale a pariurilor și activează atât pe segmentul pariurilor sportive cât şi nonsportive. Prima agenție Stanleybet a fost deschisă pe 7 ianuarie 2004 iar acum serviciile grupului britanic sunt disponibile în toată țara prin cele 315 agenții în peste 90 de orase.

Stanleybet International este în prezent principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa care operează peste 2000 de agenții de pariuri în 8 state europene.

Tags: , , , , , , , ,

1 thought on “Romania, a 10-a sansa la castigarea concursului Eurovision”

  1. Adrian says:

    Romania nu este calificata direct in finala ci va participa intai in semifinala. Regulamentul Eurovision s-a schimbat din 2007. Sunt calificati direct in finala doar cei 5 mari contribuabili la desfasurarea concursului (Grupul Big Five) Germania , Franta , Spania , Marea Britanie si Italia si castigatoarea concursului.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.