Menu
0 Comments

Romania a promovat in Divizia I dupa victoria cu Croatia, scor 2-1

Reprezentativa de hochei pe gheata a Romaniei a castigat Grupa B a Diviziei II la Campionatul Mondial din Croatia si a promovat astfel in Divizia I, al doilea esalon valoric al hocheiului mondial.

Gordon and Samsonov

(cc) photo credit: clydeorama

Tricolorii pregatiti de Tom Skinner au invins, sambata, in meciul decisiv, echipa Croatiei, scor 2-1 (0-1, 1-0, 1-0), in meciul decisiv desfasurat la Zagreb.

Borna Rendulic a deschis scorul pentru croati in minutul 6, dupa care pentru tricolori au marcat Zsombor Antal in minutul 26 si Magor Peter in minutul 45. Ambele goluri ale Romaniei au fost marcate in superioritate numerica. Vedeti mai jos desfasurarea meciului de la Zagreb.

Filmul meciului:

Prima eliminare dictata impotriva Romaniei (3:27). Endre Kosa trimis pe banca pedepselor pentru tinere cu crosa.

Croatii au deschis scorul in situatie de egalitate numerica pe gheata. Borna Rendulic a marcat in minutul 5:46 din pasa lui Marko Tadic.

Croatia intra la cabine cu 1-0, gol marcat in debutul meciului de Rendulic.

Kresimir Svigir a fost eliminat doua minute (23:33), dar tricolorii au ratat situatia de om in plus pe gheata.

Asa cum am sperat si anticipat, Romania a reusit egalarea in acest minut 25:17 prin Zsombor Antal in situatie de superioritate numerica. Zsolt Molnar a fost resposabilul cu pasa decisiva.

Minutul 27 aduce o noua eliminare in tabara noastra. Tibor Basilidesz a fost scos din joc pentru o piedica.

Eliminare de 10 minute pentru croatul Veljko Zibret pentru o duritate in zona gatului unui adversar (30:29). Gazdele incepe sa-si piarda capul sub apasarea mizei meciului.

Penalizare de echipa dictata impotriva Romaniei pentru un schimb ratat de linii. Prea multi jucatori au ramas astfel pe gheata (32:26).

A doua eliminare primita de Pysarenko (36:39) si croatii au o noua sansa de fixare in propria noastra treime.

Croatii au ramas cu un jucator mai putin in debutul partii a treia dupa eliminarea lui Ivan Sijan (44:28).

Superioritatea numerica a fost din nou valorificata si Romania prelua conducerea in urma reusitei lui Magor Petres (44:49). Acesta a marcat din pasa lui Ervin Moldovan.

Croatii forteaza egalarea si scot portarul de pe gheata in ultimul minut. Actiunea gazdelor a fost tardiva si Romania s-a impus la limita, scor 2-1 (0-1, 1-0, 1-0), dupa un meci de mare lupta si obtine promovarea in Divizia I a hocheiului mondial.

Lotul Romaniei pentru meciul cu Croatia:

Portari: Catrinoi, Fulop
Linia intai: Kosa, Basilidesz, Pysarenko, Becze, Mihaly.
Linia a doua: Papp, Nagy, Biro, Peters, Moldovan.
Linia a treia: Goga, Adorjan, Molnar, Virag, Antal.
Linia a patra: Pal, Peter, Balint, Gliga.

Tags: , , , , , ,

1 thought on “Romania a promovat in Divizia I dupa victoria cu Croatia, scor 2-1”

  1. gogu says:

    salamalecu | duminică, 17.04.2011 sa schimbat fata hocheiului in Romania iar aducerea antrenorului Canadian Skinner o idée excelenta lectia de hochei a lui Skinner a invins mentalitatea veche din hocheiul romanesc
    galatean | duminică, 17.04.2011 Iata ca ideea fostului arbitru Iulica Begze a fost excelenta, ajutorul Canadei da roade
    adormitu | duminică, 17.04.2011 La anu cadem inapoi, nu rezistam. Promovari au mai fost si in era Pana si Negoita si in era Kurko si Bete, problema mare e ca nu putem sa ramanem sus , parca suntem lift cand sus cand jos

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza