Menu
0 Comments

Start lansat pentru McIlroy si Quiros la Masters

Spaniolul Alvaro Quiros si nord-irlandezul Rory McIlroy sunt lideri la Mastersul de la Augusta dupa prima runda. Cei doi jucatori europeni au incheiat la 65 (7 sub par), devansandu-i cu doua lovituri pe sud-coreenii YE Yang si KJ Choi.

Redbud

(cc) Photo Credit: gomattolson

Prezent pentru a treia oara la Masters, McIlroy este la cei 21 ani ai sai cel mai tanar lider din istoria prestigiosului turneu gazduit de Augusta Golf Club. Spaniolul Seve Ballesteros avea 23 ani cand a condus la Masters in 1980.

Componentul echipei de Cupa Ryder a Europei a inceput in forta, cu trei birdies la primele patru cupe, dupa care a incheiat front nine cu o alta lovitura sub parul gandit de arhitectul traseului.

McIlroy a continuat forma buna si in back nine, reusind birdies la cupele 11, 14 si 15, pentru un 65 care l-a urcat in fruntea ierarhiei la egalitate cu Quiros.

Jucatorul nord-irlandez s-a clasat pe locul 20 in 2009 la Masters, pentru ca la editia precedenta sa rateze cut-ul (calificarea in ultimele doua runde).

McIlroy este un abonat al pozitiilor fruntase la turneele majore, clasandu-se in primele trei locuri la trei din ultimele cinci competitii de Mare Slem.

Phil Mickelson si-a inceput apararea titlului cucerit in 2010 cu o runda decenta de 70 lovituri (2 sub par), in timp ce fostul lider mondial Tiger Woods a iesit mai mult decat onorabil cu 71 (1 sub par).

Un birdies la a sasea, dupa care doua bogeys la cupele inaugurale din back nine, pentru ca in cele din urma sa izbuteasca doua birdies la rand (cupele 13 si 14).

Englezul Lee Weestwood a terminat pe even (72 lovituri), pentru ca liderul mondial Martin Kaymer sa aiba parte de o prima runda de cosmar. Jucatorul german a acoperit traseul in 78 de lovituri (6 peste par).

Turneul de la Augusta continua, vineri, cu runda secunda, in urma careia se va stabili cut-ul pentru urmatoarele doua zile.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza