Turisme

Video: Harvick se impune la Martinsville in fata lui Earnhardt Jr.

Kevin Harvick a vazut pentru a doua saptamana la rand primul steagul in patratele. Dupa succesul de la Fontana, unde s-a impus la capatul unui duel electrizant cu Jimmie Johnson, pilotul cu numarul 29 a castigat pe ovalul de la Martinsville.

Right side tires off
Creative Commons License photo credit: sidehike

A facut-o cu stil, venind practic de nicaieri pentru a trece de Kyle Busch si Dale Earnhardt Jr. Ca un paradox, Harvick a adus prima victorie la Martinsville pentru echipa Richard Childress Racing din ultimii 16 ani, ultimul succes fiind obtinut de Dale Earnhardt, chiar tatal celui invins de Harvick.

Harvick a intrerupt cu acest succes noua ani de dominatie la Martinsville din partea lui Denny Hamlin si Jimmie Johnson. De aceasta data ambii piloti au ratat intrarea in top zece.

Columbianul Juan Pablo Montoya a incheiat pe locul patru, urmat de Jeff Gordon si Matt Kenseth, acesta din urma fiind penalizat in debutul cursei si trimis cu un tur in spatele liderului.

Polesitter-ul Jamie McMurray a terminat pe opt, in timp ce topul zece a fost completat de David Ragan, Clint Bowyer si Mark Martin.

• Cele 500 de tururi din Martinsville au fost acoperite in 3 ore si aproape 33 de minute.

Vedeti mai jos rezumatul ultimelor tururi din Martinsville:

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza