Menu
0 Comments

Will Power a obtinut dubla pe Barber Motorsport

Pilotul australian Will Power a castigat, duminica, cursa programata pe circuitul Barber Motorsport Park in etapa a doua din campionatul IndyCar.

Will Power

(cc) photo credit: micurs

Plecat din prima pozitie a grilei de start, echipierul de la Penske Racing a condus magistral pana la finalul celor 90 de tururi programate, cum ar spune americanii from flag to flag.

Pe locul secund a incheiat un alt pilot din emisfera sudica, neo-zeelandezul Scott Dixon de la Ganassi Team sosind cu o intarziere de 3.38 secunde.

Invingator in urma cu doua saptamani in cursa inaugurala din St.Petersburg, scotianul Dario Franchitti (Ganassi Team) a scos maxim dintr-o cursa pe care a inceput-o din pozitia a saptea a grilei de start.

Americanul Marco Andretti a salvat onoarea echipei Andretti Autosport cu pozitionarea pe locul patru, dupa ce in prima cursa a sezonului a incheiat socotelile inca din primul viraj.

Cursa foarte buna reusita de catalanul Oriol Servia care, la a doua intrecere de la revenirea in cadrul echipei Newman/Haas, a obtinut un excelent loc cinci.

Ibericul a avut parte de un duel intens cu brazilianul Tony Kanaan, care in cele din urma s-a multumit cu locul al saselea. O pozitie mai mult decat meritorie pentru pilotul echipei KV Racing, care a inceput cursa de pe locul 24 al grilei.

La prima cursa a sezonului 2011 alaturi de echipa Dale Coyne, francezul Sebastien Bourdais s-a clasat pe locul 11. Pentru cvadruplul campion din defunctul ChampCar cursa de la Barber Motorsport a marcat revenirea in cursele americane de monoposturi si debutul oficial in IndyCar.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza