Menu
0 Comments

Adevarul Holding renunta la editia gratuita de seara

Cotidianul cu distributie gratuita Adevarul de Seara isi inceteaza aparitia pe piata incepand cu 1 iunie, informeaza Pagina de Media.

Newspaper

(cc) photo credit: just.Luc

Decizia grupului controlat de Dinu Patriciu a fost deja comunicata sefilor redactiilor locale, care isi vor continua activitatea in cadrul editiei nationale a publicatiei, colaborand, totodata, pentru realizarea unui saptamanal disponibil contra-cost.

Potrivit jurnalistului Mihea Maruta, cel care a moderat prima dezbatere dintre Traian Basescu si Crin Antonescu inaintea alegerilor prezidentiale de acum doi ani, problema care a condus la ruinarea cotidianului o constituie cheltuielile asociate manoperei tipografice si hartiei, departe de a fi acoperite de incasarile din publicitate.

Potrivit informatiilor publicate pe Pagina de Media, Adevarul va renunta si la editia de duminica incepand cu luna iunie.

Adevarul de Seara devine cel de-al doilea cotidian gratuit care dispare de pe piata, dupa ce trustul elvetian Ringier a hotarat sa renunte la Compact in luna februarie a lui 2009.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.