Menu
0 Comments

Armin van Buuren a primit gradul de Ofiter al Ordinului de Orania-Nassau din partea Reginei Beatrix

Artistul originar din Leiden a depasit de mult granitele unui simplu DJ si producator, creatiile sale si prezenta in toate colturile mapamondului aducandu-i un val incomensurabil de dragoste si simpatie din partea iubitorilor de trance & progressive.

Armin van Buuren

(cc) photo credit: ijzerman

Activitatea lui Armin van Buuren nu a trecut neobservata nici in interiorul regatului batav, astfel ca Regina Beatrix i-a acordat celui mai bun DJ din lume al momentului gradul de Ofiter al Ordinului de Orania-Nassau.

Pe scara ierarhica de la unu la sapte, distinctia primita de Armin este a patra ca valoare, dupa Marea Cruce, Marele Ofiter si Comandant.

Ordinul de Orania-Nassau este un ordin militar si civil creat in 1982 de Regina Emma, care se acorda persoanelor cu merite deosebite in cadrul societatii olandeze. Aceasta distinctie este echivalenta in Marea Britanie cu mult mai cunoscutul Ordin al Imperiului Britanic (MBE).

Printre personalitatile care au primit in ultimii ani Ordinul de Orania-Nassau se numara Tijs Michiel Verwest, cunoscut publicului larg sub pseudonimul de Tiesto (DJ si producator care nu mai are nevoie de nicio prezentare). Acesta a fost numit Ofiter al Ordinului in 2003, perioada cand a dominat scena mondiala a muzicii electronice.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza