Menu
0 Comments

Carpatair propune tarife incepand de la 65 de euro pentru 26 de destinatii

Sezonul promotiilor din industria transporturilor aeriene este continuat saptamana aceasta de campania Ziua Norocoasa, initiata de compania regionala Carpatair. Avand baza regionala in Timisoara, aceasta va pune la dispozitia doritorilor bilete de avion pentru 26 de destinatii din sapte tari cu sume incepand de la 65 de euro, incluzand taxele de aeroport.

American Airlines Approach

(cc) photo credit: lrargerich

Disponibile catre cumparare incepand de pe 5 mai si pana pe 30 iunie prin intermediul paginii oficiale a companiei, biletele de avion vor fi valabile pentru calatoriile din perioada 10 mai – 1 iulie, printre tarile participante in cadrul promotiei numarandu-se Italia, Germania, Grecia sau Ucraina.

Vicepresedintele companiei Carpatair, Paula Ardelean, explica afluxul de oferte de pe piata transporturilor aeriene astfel: Traversam o perioada in care suntem cu totii in cautarea celor mai bune oferte de pe piata pentru a ne planifica calatoriile si vacantele din aceasta vara, iar transportul reprezinta o pondere semnificativa in bugetul de calatorie al romanilor.

Condusa de omul de afaceri Nicolae Petrov, linia aeriana Carpatair opereaza pe zece aeroporturi interne si pe alte 18 externe, aceasta numarand in anul precedent 350 de zboruri regulate pe saptamana catre 28 de destinatii din sapte tari.

Aflata pe piata transporturilor aeriene inca din 1999, aceasta realizeaza in prezent zboruri catre Budapesta si Timisoara in colaborare cu Moldavian Airlines.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza