Menu
0 Comments

Connection Timeline, o noua aplicatie semnata LinkedIn

Oficialii retelei de socializare LinkedIn se folosesc din plin de potentialul acesteia. O demonstreaza lansarea produsului Connection Timeline, care, pornind de la proprietatile platformei orientata catre mediul de afaceri, grupeaza utlizatorii in functie de traiectoria profesionala parcursa.

home office

(cc) photo credit: mudpig

Pe langa dimensiunea detectarii si gruparii relatiilor in functie de ariile de interes, existenta si in cadrul celorlalte retele sociale, compania condusa de Jeff Weiner aduce drept element de noutate factorul temporal, astfel ca utilizatorii vor avea la dispozitie optiunea afisarii perioadelor de intersectie a carierei.

Gordon Koo, web developer in cadrul LinkedIn explica rationamentul din spatele noii optiuni: Profilele utilizatorilor nostri descriu povestea traseelor profesionale, de la perioada predispusa catre timiditate a facultatii si a primului post ocupat si pana in prezent.

Odata ce am realizat acest lucru, m-am gandit ca ar fi potrivit sa creez o modalitate care sa le permita clientilor LinkedIn sa isi vada conexiunile pe care si le-au creat pe durata intregii cariere.

LinkedIn concureaza cu Monster pe segmentul serviciilor de recrutare, care ii aduc 48% dintre venituri.

Fondata in urma cu noua ani, compania vine in intampinarea necesitatilor celor care lucreaza in resurse umane, carora le ofera instrumentele necesare recrutarii de noi angajati.

Acestora li se adauga serviciile premium de tipul LinkedIn Corporate Solutions/ Recruiter, LinkedIn Referral Engine, LinkedIn Recruitment Media sau LinkedIn Career Pages.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.