Menu
0 Comments

Daniel Bontea, calificat fara probleme in sferturile etapei a 5-a in Liga Nationala

Coborat in arena de la Centrul National de Snooker direct de la microfonul de comentator al Campionatul Mondial, Daniel Bontea s-a calificat, miercuri, intre primii opt jucatori la etapa a 5-a a Ligii Nationale. Bontea l-a invins cu 3-0 pe Marcel Bera, pe frame-uri 57-12, 74-45 si 69-8.

Bera a avut un inceput ezitant, marcat si de un teribil ghinion. Nu mai putin de patru faulturi in debut si masa deja s-a inclinat in favoarea lui Bontea. Acesta si-a apropiat frame-ul cu break-uri de 10, respectiv 15 puncte.

Aspectul meciului s-a schimbat in jocul al doilea si Bera a revenit frumos cu un break de 37 de puncte, cel mai mare de altfel al disputei.

Desi a avut la un moment dat un avans considerabil pe tabela de scor, Bera s-a vazut in final depasit dupa ce a fost prins intr-un snooker dificil la ultima bila rosie ramasa pe masa.

Bontea a reusit un break de 24 de puncte, urmat de un altul de 17 si astfel s-a facut 2-0 intr-o partida de primul la cinci.

Ultimul frame nu a avut istoric si Daniel Bontea continua cursa spre a patra victorie in cinci etape de Liga Nationala in acest an.

Tot miercuri s-au disputat alte doua meciuri. In primul dintre acestea, tanarul Mario Amza l-a invins pe Emilian Cristea cu 3-0, iar Paul Croitoru a dispus de Florentin Ciobanu in joc decisiv, scor 3-2. Croitoru si-a trecut in cont un break de 29 de puncte.

Miercuri seara, incepand cu ora 18:00, a fost programat ultimul meci al zilei, partida in care Radu Vilau l-a invins pe Mihai Suta, scor 3-0.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza