Menu
0 Comments

Fast & Furious Five, locul trei in ierarhia celor mai bune debuturi cinematografice ale acestui an

Peste 35.000 de spectatori s-au strans la cinematografe in acest weekend pentru a viziona continuarea celor patru serii de povesti destinate curselor ilegale de masini, cu ocazia premierei peliculei semnate Justin Lin, Fast & Furious Five.

Smoke 'n Drive

(cc) photo credit: 44731424@N07

Lungmetrajul care ii aduce in rolurile principale pe Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker si Jordana Brewster intregeste topul celor mai bune debuturi ale anului curent, ocupand a treia pozitie in ierarhie dupa Tangled si The Tourist.

Fast & Furious Five nu a fost, insa, singura pelicula cu un numar de spectatori de ordinul zecilor de mii. Acesteia i se adauga animatia 3D Rio, totalizand de vineri si pana luni nu mai putin de 11.639 de bilete vandute, in timp ce comedia Hall Pass a adunat in al doilea weekend de difuzare pe marile ecrane peste 8.000 de spectatori.

Pozitia a patra in box office este ocupata de productia cinematografica regizata de Virgil Nicolaescu in colaborare cu Jesus del Cerro, Nasa (4.833 de spectatori), in timp ce filmul care ii aduce in rolurile principale pe Reese Witherspoon si Robert Pattinson, Water for Elephants, a atins pragul de 4.268 de bilete vandute.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza