GSP isi face post de radio. Dolce Sport emite deja in online

Ultima gaselnita a producatorilor de media sportiva este radioul. Lasat multa vreme pe ultimele locuri in preocuparile dezvoltatorilor, radioul tinde sa revina puternic pe piata si cu ajutorul platformelor online.

Watching Radio Online being made
(cc) photo credit: blueace

Dupa disparitia Sport Total FM, transformat de Robert Turcescu si Bobby Paunescu in 100% FM, segmentul posturilor de radio dedicate sportului a ramas complet descoperit, dar piata se misca repede si doua trusturi importante si-au indreptat deja atentia asupra acestei oportunitati.

Primul pas a fost facut de Dolce Sport, care si-a lansat propriul post de radio online, acesta emitand la adresa http://dolce-sport.ro/radio, iar potrivit ultimelor zvonuri din presa urmatorul pe lista este Radio GSP.

Acesta va incepe sa emita mai intai in online sub coordonarea lui Gabi Safta, fostul crainic al stadionului Ghencea si realizator de emisiuni la Sport Total FM, pentru ca ulterior programele din weekend sa fie difuzate si in eter pe frecventele 100% FM.

Si cu aceasta Robert Turcescu s-a achitat de promisiunea de a nu face complet disparut sportul odata cu preluarea si trecerea in istorie a Sport Total FM.

De urmarit in continuare dezvoltarea proiectelor radio expuse mai sus si felul in care acestea isi vor concentra politica editoriala.

Pentru ca in masura in care nu se vor debarasa de proastele obiceiuri ale rudelor mai mari din TV, cu vesnicele interventii telefonice ale lui X si Y patron si personaj de fotbal, risca sa se ingroape inca din start in cenusiul cotidian pur romanesc.

Update: Radio GSP a inceput sa emita oficial din 3 iunie, ora 16:00. Ilie Dumitrescu si Andrei Vochin au inaugurat prima emisiune.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza