Menu
0 Comments

GSPTV scos din grila de programe a RCS-RDS. Ce pierdere!

Grea lovitura pentru admiratorii personajelor centrale ale fotbalul mioritic. Postul GSPTV a fost scos din grila de programe a furnizorului de cablu RCS-RDS si astfel nume precum Becali, Iancu, Mititelu, Dragomir sau Borcea nu vor mai polua fonic cel putin jumatate din locuintele posesorilor de mici sau mari ecrane din Romania.

Camera

(cc) photo credit: wysz

Decizia a fost pusa in practica imediat dupa incheierea sezonului de Liga 1, iar in locul canalului mai sus amintit a fost introdus o clona a postului Digisport.

Scoaterea GSPTV din grila RCS-RDS se produce firesc tinand cont de tensiunile si razboiul rece declansat nu cu mult timp in urma intre trustul Intact si compania de telecomunicatii.

Practic postul cu pricina a aparut pe piata in iulie 2008, dupa preluarea de catre Intact&RCS-RDS la pachet a meciurilor din Liga 1. Pentru cei cu memorie buna este cunoscut faptul ca la un moment existau chiar patru posturi GSPTV, din dorinta de a acapara intreaga paleta a meciurilor de fotbal din prima liga romaneasca.

Pana la urma a ramas un singur post care, fie vorba intre noi, numai de sport nu era, pardon, este. In afara unui meci mediocru de Liga 1, cat era ziua de lunga spatiul de emisie este ocupat cu interventiile telefonice ale lui Gigi Becali, Marian Iancu, Adrian Mititelu si a celorlalte fete luminate ale fotbalului autohton.

Cand nu se injurau unii pe altii, mai marii conducatori din Liga 1 luau asa numitii moderatori la tinta facandu-i pe acestia ca pe o albie de porci. La GSPTV am vazut cu totii cum Becali (Gigi) a intrat in studio in timp ce o emisiune rula in direct, tot acolo am vazut derapajele abjecte ale unui alt personaj din cadrul aceleiasi familii, dar si porcaiala bolnavicioasa dintre Marian Iancu si Victor Piturca.

Mai deunazi, fostul selectioner tocmai ce ameninta realizatorul unei emisiuni cu parasirea platoului daca Iancu va fi introdus telefonic in direct.

In loc de concluzie putem spune ca scoaterea GSPTV din grila RCS-RDS este echivalenta cu nicio pierdere, dupa celebra expresie: e sublima, dar lipseste cu desavarsire. Altfel spus, ce-am avut si ce-am pierdut? Nimic. Poate doar un circ ieftin, un OTV al sportului care numai de sport nu se ocupa.

Pentru cei care insa duc dorul interventiilor telefonice matuzalemice ale lui Becali la GSPTV, sa stiti ca mai exista o speranta. UPC si Dolce au batut palma cu cei de la Intact pentru introducerea postului in grilele acestor furnizori.

1 thought on “GSPTV scos din grila de programe a RCS-RDS. Ce pierdere!”

  1. MONIKA says:

    ABONATIIIIIIIIIIIIIIIII RCS CUM SA VADA GSPTV CA L-A SCOS GRILA

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.