Menu
0 Comments

Jerry Seinfeld muta comedia online

Celebrul si indragitul actor american Jerry Seinfeld, cunoscut publicului din Romania pentru serialul cu acelasi nume, a ales o modalitate inedita de a prezenta publicului fragmente din intreaga sa activitate de televiziune.

Jerry Seinfeld

(cc) photo credit: alan-ligh

In concordanta cu era digitala in care totul se petrece online, Seinfeld si-a creat propriul site in care posteaza zilnic trei clipuri video cu inregistrati mai vechi si mai noi.

Acestea au o durata cuprinsa intre 30 de secunde si doua minute, pentru ca dupa 24 de ore sa fie inlocuite cu alte trei clipuri si tot asa.

Seinfeld si-a inceput exercitiul online cu The Fattest Man in the World din The Tonight Show realizat in 1981, Do the Horses Know They’re Racing? dintr-un material HBO datat 1988 si No Room in the Newspaper din cadrul The Tonight Show filmat in 1990.

Modelul initiat de Seinfeld nu este unul nou pe piata americana a consumatorilor de comedie televizata, Trey Parker si Matt Stone de la South Park lansand in 2007 South Park Digital Studios, un joint venture intre cei doi si Comedy Central, prin care intreaga lor activitate a putut fi urmarita si online.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.