Menu
0 Comments

LG Electronics a intrat in generatia televizoarelor 3D

Divizia de electronice a grupului sud-coreean LG a intrat in era tehnologiei tridimensionale, odata cu lansarea gamei de televizoare Cinema 3D. Cu preturi pornind 4,199 de lei, acestea ofera avantaje de tipul imaginilor luminoase, pozitiilor de vizualizare flexibile, unghiului de vizualizare mai mare, convertirii continutului 2D in 3D si ochelarilor fara baterii sau fire.

LG Optimus 2X dual display - Angry Birds

(cc) photo credit: jaxciz

Noua generatie de televizoare include cinci perechi de ochelari 3D, a caror greutate nu depaseste 16 grame. Divizia grupului prezenta in 80 de state vine in preintampinarea clientilor cu probleme de vedere, carora le ofera posibilitatea atasarii unor lentile pe proprii ochelari de vedere.

In plus, modelele LG LW650S si LW5500 includ toate beneficiile tehnologiei Smart TV, cu acces la Internet in interfata televizorului si calitate Full HD, alaturi de magazinul de aplicatii LG Apps, unde utilizatorii vor putea gasi continut dorit atat la nivel local, cat si global.

Lansarea televizoarelor incluse in divizia de electronice a gigantului sud-coreean a fost gazduita de Le Grand Palais, atragand dupa sine un record dublu: cea mai numeroasa audienta prezenta la vizionarea unui film 3D pe cel mai mare astfel de ecran al planetei.

Cu doi ani in urma, subsidiara locala a producatorului de electroncasnice a inregistrat o crestere a vanzarilor pe segmentul televizoarelor LCD si a plasmelor cu aproximativ 20 de procente, in vreme ce pentru al treilea trimestru al anului precedent s-au inregistrat, la nivel global, vanzari in valoare de 11,3 miliarde de dolari.

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza