Menu
0 Comments

Mesajele cu tenta obscena, prezente pe paginile a 47% dintre utilizatorii Facebook

O cercetare realizata de compania de marketing online Reppler arata ca aproape jumatate dintr-un total de 30.000 de utilizatori ai retelei de socializare fondate de Mark Zuckerberg au comentarii cu tenta obscena pe pagina de Facebook.

My Facebook Account disabled

(cc) photo credit: eddypedro


Aproximativ 80% dintre respondenti au semnalat existenta a cel putin unui mesaj de acest tip, in vreme ce in 56% dintre cazuri, sursa acestora era atribuita chiar cercului de prieteni.

Referirile obscene pierd teren, insa, in fata celor privitoare la consumul de bauturi alcoolice, prezente in peste 85% din conturile elevilor si studentilor, conform datelor furnizate de studiul America’s Journal of Men’s Health.

Pentru luna ianuarie, oficialii retelei aparute pe piata in urma cu sapte ani anuntau peste 596 de milioane de utlizatori in toata lumea, Statele Unite ale Americii dominand ierarhia acestora.

Cu un total de 2,4 milioane de clienti, Romania se situa pe locul 42, urmata de tari precum Ucraina sau Republica Moldova.

In primele noua luni ale anului precedent, gigantul american inregistra un profit net de 355 de milioane de dolari raportat la venituri de 1,2 miliarde de dolari, pentru ca aceasta sa depaseasca in 2011 proftul operational de doua miliarde de dolari.

Analistii estimeaza ca reteaua de socializare va incasa peste patru milioane de dolari din veniturile de publicitate, in contextul testarii noilor variante de publicitate online de tipul povestilor sponsorizate.

La randul lor, acestea presupun acoperirea unei sume din partea agentiilor de publicitate pentru ca mesajele utilizatorilor care contin referiri la companii sa fie publicate.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza