Menu
0 Comments

Mircea Vrajitoru a terminat pe 17 la Monza

Pilotul roman Mircea Vrajitoru s-a clasat pe locul 17, sambata, in cursa clasei Superstock 600 din cadrul etapei de la Monza contand pentru Campionatul European de motociclism.

#37 Joey Litjens, Superstock 600

(cc) photo credit: janneswester

La ghidonul unei motociclete Yamaha YZF-R6, echipierul de la CSM Bucuresti a reusit o cursa buna, reusind sa termine la doar 32 de secunde in urma invingatorului.

Victoria pe circuitul legendar de la Monza a fost obtinuta de francezul Romain Lanusse ((MRS Yamaha Racing France), cel care a si plecat de altfel din prima pozitie a grilei de start.

Podiumul a fost completat de Dino Lombardi (Martini Corse Yamaha) si de Joshua Day (Racedays Kawasaki).

In cursa clasei Superstock 600 de la Monza s-au aliniat nu mai putin de 29 de piloti, dintre care cinci nu reusit sa ajunga la final.

Muresan, locul 24 in calificari la Supersport

Pilotul aradean Robert Muresan de la Yamaha va pleca din a 24-a pozitie a grilei de start in cursa clasei Supersport, care se va desfasura, duminica, tot la Monza, dar in cadrul Campionatului Mondial de Superbike.

Cronometrat in 1:51.557, Muresan a fost mai lent cu 3.7 secunde fata de autorul pole position-ului, britanicul Chad Davies (Yamaha). Acesta i-a devansat pe conationalul sau Sam Lowes (Honda) si pe australianul Broc Parkes (Kawasaki).

Bogdan Vrajitoru, penultimul la clasa Superstock

O noua clasare modesta pentru Bogdan Vrajitoru la clasa Superstock 1000 din cadrul FIM Cup. Echipierul de la CSM Bucuresti a terminat sesiunea cronometrata cu o intarziere de 7.133 secunde, clasandu-se astfel pe locul 33 din 34 de concurenti.

Din prima pozitie a cursei programate duminica va pleca italianul Davide Giugliano (Ducati), care a devansat nu mai putin de trei motociclete BMW.

Cursa clasei Superstock 1000 va incepe la ora 11:30 si va fi transmisa in direct de postul Eurosport.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza