Menu
0 Comments

MySpace Music App se muta pe Facebook

MySpace Music, serviciul lansat de compania detinuta de News Corporation in urma cu aproximativ trei ani, le permite utilizatorilor aplicatiei MySpace Music App importarea informatiilor profilului in cadrul retelei de socializare Facebook.

Placebo

(cc) photo credit: zigwamp

Noua aplicatie ofera celor interesati posibilitatea de a isi accesa profilul MySpace chiar din paginile retelei conduse de Mark Zuckerberg si reciproca. Melodiile, biografiile, videoclipurile sau pozele sunt doar cateva exemple de elemente care pot fi transferate catre serviciul cu o traditie de aproape sapte ani pe piata online a site-urilor de socializare.

Sam Wick, vicepresedinte strategic al MySpace Music, motiveaza alegerea facuta: Fiecare artist beneficiaza de o pagina de MySpace, motiv pentru care acestia adauga continu in cadrul sistemului nostru. Credem ca vom accentua nevoia postarii continutului pe MySpace prin utilizarea unei aplicatii compatibile cu Facebook. De asemenea, gestionarea identitatii digitale devine mai usoara.

MySpace Music a fost creat pentru a oferi continut muzical gratuit in regim streaming, acesta fiind sustinut financiar din veniturile incasate din publicitate.

Saptamana trecuta, News Corporation a raportat o pierdere de 165 de milioane de dolari la nivelul diviziei care gazduieste MySpace. La inceputul anului in curs, personalul MySpace s-a diminuat, la randul sau, cu 47 de procente.

Din 2005 si pana in prezent, MySpace a inregistrat pierderi de 500 de milioane de dolari, fiind eclipsata de competitorul sau, Facebook.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.